Redacció del mes: gener

Redacció del mes de gener

La nit de Reis vaig anar a veure la cavalcada i vaig recollir caramels.

El dia 11 va ser el meu aniversari, m’ho vaig passar molt bé! El vaig celebrar a casa meva. La mare em va comprar un pastís i ens el vam menjar tots junts. També el vaig celebrar al Centre Obert. Vam fer una pizza. Primer vam anar a comprar els ingredients i després ens la vam menjar per berenar. Era molt bona!!!

El dia 30 vam anar a l’Amistat amb els meus companys de l’aula d’acollida a celebrar el Dia de la Pau. Vam llegir un conte que es deia L’enemic i després ens van deixar 30 minuts lliure. El Junior i jo vam anar a comprar al Dia% i després vam anar a la Plaça de l’Ajuntament.

Mamadou Dioum 3r ESO D

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*