Projecte Les mil i una nits

Durant el tercer trimestre els alumnes de l’aula d’acollida realitzaran el projecte Les mil i una nits. Aquest projecte pretén que els alumnes continuïn treballant en l’adquisició de la llengua catalana, però ara des de la dimensió literària. Es tracta que s’endinsin en el món de la literatura a través dels contes de Les mil i una nits. També es vol fomentar l’hàbit lector partint de lectures lliures i guiades, tot treballant la comprensió i l’expressió oral, escrita i audiovisual.

Algunes propostes d’activitats:

  • Lectura lliure i guiada de contes de Les mil i una nits. Maleta de llibres del projecte de lectura Les mil i una nit facilitada pel Servei Educatiu del Pla d’Urgell.
  • Visionat de contes de Les mil i una nits. Una mà de contes de TV3. Antologia de contes orientals compilats de la tradició oral de l’Índia, Egipte o Pèrsia.
  • Recomanacions literàries. Es tracta que els alumnes facin de bibliotubers i recomanin contes que hagin llegit de Les mil i una nits.
  • Taller al Museu de Lleida. Proposta d’un viatge a l’antiga Larida que permetrà descobrir-la mitjançant l’art, la geografia, la llengua i la literatura, la música, la gastronomia, els costums i les creences religioses…

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*